post

A rokonságban sajnos csúnya veszekedések vannak egy földbirtok miatt, mert a két ága a családnak nem képes lassan egy éve eldönteni, hogy mezőgazdaságra adják a fejüket vagy éppen egy hatalmas lovardát építsenek rajta. Ehhez egyértelműen ügyvéd ajánló kell, mert nem fogják tudni maguktól ezt már eldönteni.

Ügyvéd ajánló a fővárosban

Ennél egyszerűbb feladat nem is létezhetne, mert szerencsére van egy ugyvedajanlo.hu oldal, ahol pont olyan ügyvéd ajánló szolgáltatást lehet megtalálni, amire a családunknak szükséges van ebben a vitás helyzetben. Megmondom őszintén, hogy én saját magamtól egyértelműen a lovarda mellett szavaznék, mert semmi értelmét nem látom politikai kapcsolatok nélkül belevágni egy majdnem 60 hektáros területen mezőgazdasági tevékenységbe.

ügyvéd ajánló

 

Ügyvéd ajánló profiktól

Amikor felvetettem a keresztapámnak, hogy forduljunk ehhez a csapathoz, hogy ügyvéd ajánló szolgáltatást igénybe vegyük először teljesen elutasító volt, de mondjuk őrá nem is nagyon jellemző, hogy az internet világába ő otthonosan mozogjon vagy éppen onnan keressen bármit is, amikor szükség lenne rá. Egyetlen dologgal tudtam rávenni arra, hogy legalább megnézze az oldalt, hogy a közösségi média segítségével a konkrét ügyfelek tudják véleményezni a jogészok munkáját és így egy teljesen reális képet lehet kapni róluk

Az ugyvedajanlo.hu ügyvédek  azért tud ennyire tökéletesen működni, mert nem kamu profilok és emberek kamu dumái alapján lehet a kommenteket és pozitív vagy éppen negatív posztokat olvasni, hanem hús-vér emberek mondhatják el kendőzetlenül a kritikáikat. És ez úgy gondolom, hogy a mai világban mindennél többet jelent, hogy a valóságról tudhatsz meg minél többet. Mert lehet az ügyvéd ajánló nagyon kecsegtető, csak aztán a valóságban meg egy teljesen hamis kép alapján keresel fel egy jogászt, aki arra sem veszi a fáradtságot, hogy az internetes weboldalát folyamatosan frissítse, és karbantartsa, hanem a sablon dögunalmas szövegeket olvashatod rajta.

Amikor az oldalon sikerült találni egy a nagyon rigolyás keresztapámnak is megfelelő ügyvédet, akkor felkerestük és gyakorlatilag egy komplett kivégzőosztagnyi kérdés halmazzal bombáztuk szét a jogász kollégát. Aki megmondom őszintén, hogy teljesen helytállóan megfelelt az ügyvéd ajánló leírásának és egyszerűen nem tudtunk rajta fogást találni, pedig a végére már én is nagyon belejöttem abba, hogy szedjük darabokra és kapjuk valamilyen hazugságon az embert.

De állta a sarat és a végén mellette döntöttünk és a család is elfogadta a véleményünket. A szerződést nagyon aprólékosan előkészítette az ügyvéd és nekünk tényleg semmi dolgunk nem maradt, mint elmagyarázni neki a pontos paramétereket, amik mezsgyéjén szeretnénk ezt a telek projektet levezényelni. És szerencsére már volt egy hasonló ügye a praxisában, amelynek a nevek említése nélkül természetesen át tudtuk beszélni a részleteit és szinte tényleg egy az egyben ránk illet a sztori.

A megosztásokat megköszönjükShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin