post

Amikor az ember elszakad a szülői háztól és önállóan kezdi meg életének nagybetűs részét, akkor a vidékről való felköltözés az egyik legnagyobb kaland, élmény, feladat kombója. Aki pedig olyan pedáns, tisztaságmániás családból származik, mint én akkor a ruhatisztítás Budapest városában lesz az egyik legnagyobb kihívás az elkövetkező években.

Ruhatisztítás Budapest belvárosában

Amikor elhatároztam, hogy itt az ideje elköltözni, abban természetesen elég nagy löketet adott az az egyszerű kis tény, hogy felvettek az egyetemre. Szerencsére a baráti körömből három másik fiú és lány is sikeres volt, így együtt tudtuk megtervezni a költözést. Ebben fontos volt, hogy együtt legyünk egy tágas és szép, lehetőség szerint belvárosi lakásban, ahol a ruhatisztítás Budapest szívében megoldott legyen. Szerencsém volt, mert az egyik lány, még nálam is mániákusabban imádta a ruháit és szóba sem jöhetett a mosógép használata!

ruhatisztítás Budapest

Hol található ruhatisztítás Budapest IX. kerületében?

A lakásbérlést közös döntés alapján leszűkítettük a szűken értelmezett belvárosra. Mert a tanulás mellett a pezsgő városi létre, bulizásra és nyüzsgésre vágyott az összeköltöző csapat. Ha nem lett meg volna ez a teljes összhang, akkor eleve nem lettünk volna hajlandóak összebútorozni. Meg is találtuk a legtökéletesebb lakást, ráadásul a ruhatisztítás Budapest szívében azonnal ki is lett pipálva! Ugyanis a gyönyörű Duna-parti korzón megtaláltuk a sokak által emlegetett és non-plus-ultra jelzőkkel illetett Óceán Tisztítószalont http://www.oceantisztitoszalon.hu/szolgaltatasok . Gyerekek! Ha éltetek fantasztikus helyet, akkor ez az!

Mert aki azt hiszi, hogy a ruhatisztítás Budapest fővárosban egyszerű feladat, mert minden sarkon van egy megoldás, hát az bizony baromira téved. Tényleg sok helyen lehet kimosatni a ruháinkat, de aki minőséget akar profizmussal és ráadásul kedvességgel párosítva, na az egyértelműen csak és kizárólag az Óceánba menjen! Most komolyan. Maga a szalon gyönyörű Fényes, tiszta, ami lehet hülyén hangzik, de egyáltalán nem a mosodák jellemzője Budapesten. De erről majd legközelebb írok. Annyit elöljáróban, hogy a budapesti mosodák zöme, egy sötét, ablaktalan lyuk, ahol leadod a ruhád, aztán bízol benne, egyben kapod őket vissza. Ja. És tisztán.

Na a ruhatisztítás Budapest korzóján a lehető legtökéletesebb hely. Már a szalonba érkezve tudtuk, hogy a legjobb helyen járunk. A mosoda tiszta, világos, nagy ablakos és a lányok bent egyszerűen fantasztikusak! Kedvesek, mindig mosolyognak és a szakmához szerintem nem ért náluk senki jobban Pesten. De lehet Magyarország egész területén sem. Gyakorlatilag egy szót sem kell szólnunk, melyik ruhánkkal mit és hogyan szeretnénk, mert teljesen maguktól mondják, hogy mivel mit fognak csinálni, milyen kezeléseket fognak a ruhatisztítás Budapest legjobb szalonjában végezni, stb. Szóval mindenkinek egyetlen helyet tudunk csak ajánlani ruhák vonatkozásában, és az az Óceán Tisztítószalon!

A megosztásokat megköszönjükShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin