post

Egy új vállalkozást indítottunk el 3 éve, mégpedig egy építőipari kivitelező céget alapítottunk két társammal. Ebben a döntésünkben természetesen fontos szerepet kapott a két társam rokoni kapcsolata, akik folyamatos megrendeléseket tudnak a részünkre biztosítani. Mielőtt belevágtunk, azért a stabil megrendelések ellenére körbenéztünk a piacon árak vonatkozásában. Beton, homok, faáru, kulé kavics ár: http://www.fuvar-oda.hu/kulekavics , stb. Ezek figyelembevételével hoztuk meg a döntésünket.

Kulé kavics ár a piacon

Rengeteg építőanyag kereskedő cég található a piacon, akik folyamatosan versengenek egymással folyamatos akciókat biztosítanak, és néha egymás alá kínálnak legyen szó akár a kulé kavics ára vagy éppen a minőség tekintetében. Mert ez az egyik olyan alapanyag amire az alapozásoknál, járdaépítéseknél, medencéknél és még sorolhatnám van szükség.

Mi stabil megrendelőknek számítunk máris az egyik legmegbízhatóbb hazai építőanyag szállító és kereskedő cégnél, a Fuvar-oda Kft-nél. Őket azért választottuk ki hosszas elemzés után, mert mind kulé kavics ár vonatkozásában, mind a piacot szondázva a többi kivitelezőtől csak és kizárólag pozitív visszacsatolásokat kaptunk róluk.

Kulé-kavics

Kulé kavics ár, mint alapvető döntést befolyásoló tényező

Ez biztos sokak számára hangzik teljesen értelmetlennek, de számunkra nagyon is fontos és számít. Mert a kulé kavics ár egy költségvetésben elég nagy szeletet tud kiszakítani, miután nagyon sok helyre lehet beépíteni és felhasználni. Legyen szó, csak az alapozásról, oda több száz köbmétert is fel lehet használni, természetesen nagyon irodaépületek és raktárbázisok kiépítését értem ez alatt.

Mert azt az elején elfelejtettem mondani, hogy mi alapvetően ipari- és kereskedelmi épületek kivitelezésében indulunk és szerzünk munkákat. Ebben nagyszerű pályázatíró csapat áll a rendelkezésünkre, akik a magyarországi sajátosságokkal tökéletesen tisztában vannak és hozzá még ráadásul rendelkeznek a megfelelő kapcsolatokkal is, amit gondolom, nem szükséges jelen cikk keretében hosszasabban kifejtenem.

Mi ezzel az erős bázissal vágtunk bele a munkákba, és alapelvünk, hogy nyomon kövessük a trendeket és a kulé kavics ár alakulását is. Az épületek kivitelezésében olyan csapatot sikerült összeraknunk, akik több évtizedes kapcsolatokkal és kivitelezési múlttal rendelkeznek, és csukott szemmel is rá merjük bízni az általunk elnyert munkák megvalósítását. Kezdve a kulé kavics ár megfigyelésével, beleértve a tervezési folyamatokat és természetesen maximális profizmussal kezelve a teljes kivitelezési munkafolyamatokat.

Előfordult már, hogy egy nagy cég alatt vagy éppen konzorciális partnerként szereztük meg a munkát és végeztük el a ránk bízott feladatokat. Szeretjük a kihívásokat és úgy gondoljuk, hogy nem véletlenül eleme a cég filozófiánknak a tökéletes munkát rekord idő alatt szlogen. Ennek szellemében tevékenykedünk és érünk el évről-évre egyre nagyobb sikereket és elismeréseket.

A megosztásokat megköszönjükShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin