post

Nehéz döntést kellett a családomnak meghozni nem is olyan régen. Miután a korábbi munkahelyemen leépítések voltak és sajnos én is beleestem ebbe a szórásba, így kénytelen voltam újabb állást keresni. Körülbelül 5 hónap keresgélés után feladtam és úgy döntöttem, hogy mostantól egy otthoni Amelis.hu iroda kialakítás megoldásával fogom a munkámat végezni.

Milyen megoldások vannak az iroda kialakítás területén?

Szerencse a szerencsétlenségben, hogy egy kétszintes, nagyobb családi házban lakunk, így az iroda kialakítás relatíve egyszerűen lesz megoldható. A következő lépés annak az eldöntése, hogy ki végezze el a munkát.. Miután a kivitelező szektorban dolgoztam az elmúlt 15 évben, így szerencsére könnyen tudtam nekikezdeni a legmegbízhatóbb csapat, cég kiválasztásának. Körülbelül egy hét alatt találtam meg a legmegfelelőbb céget, az Amelis Kft-t. Fantasztikus referenciákkal és lassan 15 éves múlttal rendelkeznek.

iroda kialakítás

Mennyiben lehet különleges vagy éppen nehéz egy iroda kialakítás?

Ebben egy belsőépítész barátom segítségét kértem, mert el nem tudtuk képzelni, hogy hogyan lehet egy ház átalakítását úgy elvégezni, hogy ebből a lehető legkevesebbet érezzék meg a gyerekek és a feleségem. Ebben a legelső lépés először is az volt, hogy ki kellett találnunk hol történjen meg az iroda kialakítás és azt hogyan illesszük be a ház többi egységébe. Na ebben volt hatalmas segítségre a barátom, aki három különböző tervet tett le az asztalunkra és hagyta ránk a számunkra tetsző verzió kiválasztását. Természetesen összeült a családi kupaktanács és a számunkra legnagyobb nyugalommal járó átalakítást választottuk ki.

A leglényegesebb eleme a kiválasztott iroda kialakítás tervének, hogy maximum egy hónap alatt elvégezhetőek legyenek a munkafázisok és a gyerekek és általánosságban a család egészének a nyugalmát a lehető legkevésbé zavarja meg. Szerintem egy fantasztikus tervet választottunk ki és a gyerekeknek is tetszett mert nem kizárni akartuk ebből az egész iroda kialakítás folyamatból, hanem pont ellenkezőleg maximálisan belevontuk őket. Ennek annyira örültek, hogy szinte észre sem vették, mekkora kupival járt az egész egy hónap őrülete. Mondjuk egy kicsit csaltam ám. Megleptem őket egy titkos átjáróval, ahol miután a kiépítésre került, rejtett csőtelefonnal történt jelzést követően beosonhattak a dolgozószobámba.
Az iroda kialakítás menete pontosan kezdődött és az Amelis csapata elképesztő tempót diktálva, maximálisan az elvárt minőségben végezték el a munkát, alig több mint 3 hét alatt!!! A végeredmény? Leírhatatlan! Imádok otthon a családi légkör nyugalmában dolgozni, és a régi és újabb ügyfelek visszajelzései is ezt igazolják vissza. A családom is élvezi, hogy szinte egész nap elérhető vagyok és a mérnöki munkámat meg tudom szakítani néha egy kis őrültködéssel vagy éppen a gyerekekkel való féktelen bohóckodással. Szerencsére sikerült a lehető legjobb döntést meghoznunk ezzel az átalakítással.

A megosztásokat megköszönjükShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin