Megrendelés menete:

 

1. Az Önnek tetsző modellt válassza ki, tegye a KOSÁRBA, majd kattintson a “MEGRENDELEM” felíratra.

2. Töltse ki figyelmesen a megrendelési adatlapot (pirossal jelöltük a kötelező mezőket), majd kattintson a “MEGRENDELÉS KÜLDÉSE” gombra a lap  alján. A megadott e-mail címre azonnal küldünk egy értesítést, amely arról tájékoztatja Önt, hogy megrendelését felvettük.

Hová tudja visszaküldeni a terméket, amennyiben nem tetszik?
Csak bontatlan, sértetlen terméket áll módunkban visszavenni.
Amennyiben a kiszállított terméket mégsem kéri, úgy azt (azokat) visszaküldheti postai utánvéttel a mi költségünkre. (Hogyan? Az Utánvét költségével megnövelt árat írja az utánvétre, mi ezt fogjuk a termék visszavételekor kifizetni.)
A cím megtekintéséhez kattintson ide »

Ha a fentebbieken kívül bármi kérdése felmerül, kattintson ide »

 

Fizetési módok:

 

Fizetés készpénzzel történik, a futárnak az áru átvételének időpontjában (az átvett áru értéke + kiszállítás díja). A fizetendő összegről a megrendelés elküldésekor pontos információt kap a vásárló, emlékeztetőül e-mail értesítést kap a megadott e-mail címére a rendelt termékekről, azok értékéről, a kiszállítás díjáról valamint az átvételkor fizetendő végösszegről.

 

Szállítás

 

 

Szállítási határidők:
A megrendelt termékeket 10 munkanapon belül házhoz szállítjuk.

 

Szállítás díja: A házhoz szállítás díjai (belföldi kiszállítás esetén): INGYENES

 

Szállító partnerünk: GLS Hungary futárszolgálat

 

Házhozszállítás

 

A megrendelt árut nemcsak számlázási- vagy telephely címre, hanem gyakorlatilag bárhová ki tudjuk szállítani. Ezért a szolgáltatásunkért cserébe csak néhány apróságot kérünk: pontos szállítási címet (kapucsengő, emelet, ajtó, telephelyen belül hol?), telefonszámot (ha nem találnánk) és egy nevet, aki a csomagot átveszi tőlünk.

 

Hírlevél nyilatkozat: Webáruházunkat használva Ön vásárláskor automatikusan bekerül a hírlevél rendszerünkbe ezzel Ön elfogadja, hogy webáruházunk hírlevelet küldhet Önnek, azaz Ön beleegyezik és feliratkozik hírlevelünkre. Amennyiben nem kéri hírlevelünket, vagy nem szeretne hírlevél adatbázisunkban szerepelni, úgy az elküldött hírlevelünkben le tud iratkozni.

 

Az elállás joga

 

A 17/1999 (II. 5.) Kormányrendelet értelmében az utánvéttel történő vásárlás esetén az áru vásárlásától 8 munkanapon belül elállhat. Az elállás jogát az áru átvételének napjától gyakorolhatja.

 

* Az elállási jog indoklás nélkül gyakorolható;

* Az elállási jog 8 munkanapon vagy (vagy 14 naptári napon belül) gyakorolható;

* Az elállási határidő a termék átvételekor kezdődik, illetve szolgáltatás esetén a szerződéskötéskor;

* Írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot elküldeni 8 munkanapon belül;

* Elállás esetén a szolgáltató legkésőbb 30 napon belül fizeti vissza a fogyasztó által kifizetett összeget

* Elállás esetén a fogyasztót kizárólag a termék visszeküldésének költsége terheli;

* A szolgáltató követelheti a fogyasztótól az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő károk megmegtérítését;

* A felek eltérő megállapodása hiányában a fogyasztó nem gyakorolhatja az elállási jogot olyan termék értékesítése esetében, mely természetével fogva(higiéniai és egészségügyi okból) nem szolgáltatható vissza ha a fogyasztó a terméket közvetlenül védő csomagolásból már felbontotta és/vagy rendeltetésszerű használatát megkezdte.

 

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a ptk-ban és a 49/2003. (vii.30.) gkm rendeletben foglaltak az irányadóak.

 

Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt cégünk díjmentesen kicseréli. amennyiben a cserére nincs mód, a vásárló választása szerint árengedményt kaphat vagy elállhat a vásárlástól.

 

A szolgáltató nem vállal felelősséget a rendelés nem teljesítéséből, késésből, a szolgáltatás leállásából eredő, és/vagy az esetleges üzleti vagy magántermészetű információk elvesztéséből vagy egyéb anyagi veszteségből fakadó károkért.