post

Miért volt szükségem a LEDGurura?

A jelenlegi pandémiás helyzet alatt előtérbe került az online vásárlás. Bizonyára sokan rájöttek már, hogy milyen sok előnnyel is jár ez. A LEDGuru az egyik remek példa erre. A széles választék mellett remek árakat is találhatunk az internetnek ezen zugában, ahol ráadásul minden fontos világítástechnikával kapcsolatos felszereléshez könnyedén hozzáférhetünk.
Személy szerint mindig is szerettem az internetről vásárolni, de a komolyabb dolgokat, amik ráadásul törékenyek is, inkább személyesen vásároltam. Az elmúlt időben mégis rávitt a szükség a szokásaim megtörésére, így végül az internetről rendeltem minden fontosabb felszerelést. Mivel sok szabadidője felszabadult a családnak az elmúlt hónapokba, ezért most álltunk neki a régóta tervezett átalakításnak. Ez sok építészeti munkálattal járt, és az egyik fő átalakítási pont természetesen valami modernebb és előnyösebb világítási rendszer kialakítása volt.

De miért pont a LEDGuru?

A világítással való dekorálás egyre nagyobb trend. A ma népszerű LED fények már minden lakásban fontos szerepet játszanak. Keleten és nyugaton egyaránt nagy divatja van a különböző LED fényeknek és különböző különleges lámpáknak, és nálunk is egyre jobban kezd elterjedni ez a különlegesség, nem véletlenül. Elegáns, ugyanakkor bohókás, fiatalos megoldásként szolgál a lakásban. A fényekkel való dekorálás olyan dolog, amivel nem nagyon lehet mellé lőni, ezért mi is erre gondoltunk. És itt érkezünk el a kérdéshez. Miért éppen a LEDGuru? Nos, az ember olyan helyet keres az interneten is, ahonnan minden fontos felszerelést be tud szerezni kategóriánként. Gondoljunk csak bele, amikor fizikailag vásárolunk, akkor is inkább egy hipermarketbe látogatunk el, mint a szaküzleteket járjuk sorra. Persze ez mindenkinél eltérő, mégis sokan ezt a módszert tartjuk praktikusabbnak és gyorsabbnak. Nos, az interneten is megvan a maga előnye az ilyen jellegű gondolkodásnak, ott azonban inkább valóban kategóriákba kell sorolnunk a megvásárolni kívánt termékeket, és az alapján keresni megfelelő webáruházakat. Ha a világításról van szó, akkor a LEDGuru oldala rendelkezik a legkielégítőbb választékkal. Nem csak egyszerűen lámpákat és égőket lehet itt beszerezni, hanem a legkülönfélébb hozzávalókat. LED szalagokat, kapcsolókat, alumínium profilokat, álmennyezetekhez hozzávalókat és további dekorációs lehetőségeket. Nehezen lehet olyan kiegészítőt mondani, amit itt ne találna meg az ember. De lássunk is néhányat azok közül, amiket én már igénybe is vettem.

Milyen termékeket vásároltam eddig a LEDGuru oldaláról?

Számomra a legfontosabb egy okos LED volt, amiben nagyon sok lehetőséget láttam, és látok még most is. Egyik legfontosabb funkciója számomra az volt, hogy ébresztés funkcióval is rendelkezik. A legtöbb ember nem is gondol arra, hogy nem kell feltétlenül egy dallamra és a telefonja rezgésére ébrednie, ami sokszor zavaró, ijesztő is akár a reggeli órákban. Utána olvastam azonban, hogy a fényre való ébredés sokkal kellemesebb, így akár a hajnali órákban is azt üzeni az ember szervezetének: reggel van, itt az ideje elkezdeni a napot. Így az ember sokkal kipihentebb lehet az egész napját tekintve, és produktívabban állhat hozzá a napi tennivalókhoz. Persze nem ez az egyetlen funkciója a LEDGuru oldalán kapható okos égőnek. Színskálán válogathat az ember, hogy pontosan milyen színnel is világítson a lámpa. Ez nagyon jó, mert egyszerre, egyetlen égőben megvan minden, ami annak funkciója lehet: egyszerre dekorációs fény, miközben meleg sárga fényt is képes kibocsájtani, de akár a koncentrációt elősegítő kékes árnyalatba is át lehet váltani egy távirányító segítségével. Igen, jól írtam, ma már nem kell az embernek felkelnie a kényelmes ülő- vagy fekvő helyzetéből ahhoz, hogy a világításon változtasson, ami újabb fokra emeli a komfortosságot és a praktikusságot.

Persze nem ez volt az egyetlen tétel. Elhatároztam, hogy a mennyezetet keresztezve LED szalagot fogok felhelyezni holker segítségével, ami egyszerre nagyon mutatós leoltott világítással és felkapcsolttal is. Emellett az egyik szobában álmennyezetet akartunk kialakítani, amihez szintén sok felszerelésre volt szükség. Emellett felszereltünk még néhány kültéri lámpát, amit szintén sikerült a LEDGuru oldaláról beszerelni. És ez csupán néhány a megrendelt termékek közül, amikre szükségünk volt.

Tapasztalatom a LEDGuru webáruházzal kapcsolatban

Én eddig mindennel nagyon meg voltam elégedve. A választék és a kielégítő árak mellett a csomagolás volt nagyon pozitív élmény. Minden termék teljes biztonságban érkezett olyan csomagolásban, hogy biztosan nem tudott volna egyetlen darab sem megsérülni a termékek közül. Ezen kívül, minden tökéletes állapotban érkezett és működött is. Tehát nagyon meg voltam elégedve az egész rendeléssel, mindent a legnagyobb tökéletességgel tudtunk kivitelezni a LEDGuru oldalának hála, amit csak elterveztünk. Éppen ezért, én bátran merem ajánlani ezt a webáruházat bárkinek, aki valamilyen világítástechnikai eszközt tervez vásárolni.

A megosztásokat megköszönjükShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin