post

Nemsokára esküvőm lesz és nagyon sok ismerősöm és barátom fog érkezni külföldről. Menyasszonyommal megbeszéltük, hogy annak érdekében, hogy minél könnyebbé tegyük az életüket, az autó kölcsönzés Budapest szolgáltatást fogjuk igénybe venni. Ez egy baromi egyszerű feladat, mondanám, sima ügy. Hát persze!!!

Autó kölcsönzés Budapest területén

Én lehet naiv vagyok, de tényleg azt hittem, hogy ez a világ legegyszerűbb feladata. Hiszen szerte-kasul az városban lehet autós cégek hirdetéseit látni, reklámok bombáznak a tévében, a rádióban és persze ott van az internet is. Beírom a Google-be, hogy www.hatarauto.huautó kölcsönzés Budapest és rámömlenek a jobbnál jobb ajánlatok. Na ezt felejtsétek el! Szarabbnál szarabb cégek, használhatatlanabb oldalak, zéró információ.

Én egyszerűen közepes kategóriájú gépkocsikat akarom, semmi extra, csak annyit, hogy a külföldi barátok könnyebben jussanak el egyik helyszínről a másikra és ne kelljen vagyonokat taxira költeni, és ráadásul állandóan logisztikázni az idővel és távolságokkal.

Autó kölcsönzés Budapest

Autó kölcsönzés Budapest egyik végéből a másikba

Na tehát. Nekikezdtem a feladatnak, mert ezt felvállaltam a szervezésben a csajommal. Megkérdeztem egy-két barátomat és kaptam egy jó kiindulási alapot. Azt mondta, hogy van a Határautó cég, akiknél számtalan fajta kocsit elehet bérelni, nemcsak személyautót, hanem teherautót és akár hűtőkocsit is. Na ezen elgondolkodtam, hogy mekkora poén lenne bepakolni őket egy hűtőkocsiba és azzal szállítani őket. Úgyis kánikula lesz! Ezzel persze a hatóságoknak lenne egy picike kis baja… ☺

Szóval megnéztem a honlapjukat és tényleg több blog oldalt is elolvasva azt tapasztaltam, hogy ők tényleg az autó kölcsönzés Budapest területén specialistái. Tetszett az oldaluk, minden fontos infót tartalmazott és utána tudtam olvasni a cégnek is. Nagyon megbízhatónak tűnt és úgy döntöttem meglátogatom őket. Miután az autó kölcsönzés Budapest egyik végéből a másikba lesz a feladat, ezért minden apró részletet meg akartam velük beszélni.

Elmentem hozzájuk. Már az is tetszett, hogy azt hirdetik magukról, autó kölcsönzés Budapest teljes területére. Na, erre van nekem szükségem. Nagyon kedvesen fogadtak, szakszerűen tájékoztattak mindenről és arra is volt lehetőségem, hogy kényelmesen és nyugodtan, egy kávé mellett olvashassam el a szerződésüket.

Nem voltak kétségeim egy idő után, hogy ők lesznek a befutók. Elkezdtünk beszélgetni az árakról. Ha azt hiszitek, hogy az autó kölcsönzés Budapest területén drága, akkor megnyugtatlak. Nem az. Főleg nem náluk! Elképesztően jó áraik vannak, a garanciális és egy esetleges balesettel kapcsolatos költségeik is teljesen elfogadhatóak. Ha azt hiszitek ilyenekre nem kell gondolni, hát tévedtek. Ezeken nagyon sokat bukhattok, mert a kisördög nem alszik. És mindenképpen tisztában kell lenni ezekkel a költségekkel is. Egy szónak is száz a vége. Megállapodtam velük és az esküvő napjára biztosítanak a részünkre 6 kocsit, és ráadásul INGYEN fogják feldíszíteni őket az esküvőre! Hihetetlen brigád!

A megosztásokat megköszönjükShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin